divendres, 8 de febrer del 2008

500 milions d'arbres








500 milions…d’arbres. Eixa és, ni més ni menys, la promesa electoral del PP per a la pròxima legislatura, si guanyen les eleccions del 9 de març. De manera que han passat de negar el presumpte, possible o probable perill d’un canvi climàtic, per boca del “primo de Rajoy”, a l’ocurrència ecològica d’anunciar una “plantà” de 500 milions d’arbres: una falla verda regada amb aigua (inexistent) del transvasament de l’Ebre. Un transvasament vital per als valencians durant quatre anys, en què a base de matxucar i triturar una societat poc –i mal- informada, sense criteri i absent d’esperit crític, ha cregut que el cant “popular” en favor de “agua para todos” era real i sincer. Ara, però, que ja no figura en el programa electoral del PP... que hi faran?...
Jo els done –gratis total- una solució. Que l’exconseller “sandia” (verd per fora, roig per dins), senyor “pulseretes i actual candidat a diputat per València, el pintoresc i estrambòtic Esteban González Pons, desencadene una “brain-storming”, una turmenta d’idees amb si mateix... i ens anuncie, seguint el fil de les seues “argumentacions” de “perquè tirar al mar l’aigua que sobra de l’Ebre?... aquesta altra, no menys brillant: ¿Perquè tirar al mar l’aigua de pluja que cau fora de terra, urbanitzada i per urbanitzar, quan posant un embut enorme (amb la part ampla mirant al cel) a 20 quilòmetres del golf de València i dirigint-lo cap a la gola del Perellonet (per exemple), el podríem desviar a terra ferma?.
I si això no és possible, la culpa serà de Zapatero, perquè com a conseqüència de les males relacions amb la Conferència Episcopal i el Vaticà, Déu, nostre senyor, ens castiga per pecadors i malcreguts.
Plan González, una brillante idea cada 7 días.